Vi har ønsket oss en hjemmeside, som ikke bare er der fordi vi burde ha en. En side som ikke bare informerer deg om oss, men som også representerer både oss som bedrift og deg som kunde. Når du besøker denne nettsiden ønsker vi at du skal møte personligheten til Aller Innerst. Den lokale undertøysbutikken, som har stått smilende midt i Brumunddal Sentrum i hele 19 år, om bare noen få dager.

Denne hjemmesiden er inspirert av dere. Hvem dere er som kunder, og hvem vi er for dere. Vi har kvalitetsprodukter, et stort utvalg og vi gjør vårt beste for å gi den servicen du fortjener. Samtidig er vi litt nedpå. Vi liker å kalle det hjemmekoselig hos oss. Når du skal inn på prøverommet og har med en venn, som må vente litt, så drar vi fram godstolen fra a bæssmor, slår i en kopp kaffe og serverer gjerne også en sjokoladebit, hvis vi har det liggende.

Og dere kundene da. Dere kommer i mange forskjellige utgaver. Dere er unge og gamle, tykke og tynne, breie og smale, stutte og lange. Dere er den flotteste buketten vi kunne håpet på få inn gjennom butikkdøra. Derfor er denne nye siden basert på en photoshoot med et bitte lite knippe av dere. Ja, faktiske kunder hos oss. I tillegg til masse blomster, som symboliserer resten av dere.

Vi håper dere liker siden, bildene og butikken.
Velkommen til oss.
Med vennlig hilsen

Helene Marie, Elin, Hilde og Arnbjørg.