I høst fylles moteverdenen med flotte, mørke farger. Brent orange, olivengrønn, sennepsgul og mørkerødt. Men én farge skiller seg spesielt ut i sesongens undertøy.

 

Mørke blåtoner, midnatt, blekk og marine farger undertøyet denne sesongen. Ikke bare er mørkeblått en farge mange kler, men også en farge mange her i Norden liker spesielt godt. Blått undertøy er noe vi stadig får spørsmål etter. Derfor synes vi det er ekstra stas å ha så mye å tilby denne sesongen.

 

Undertøyserien Katie fra Fantasie

Fantasies Katie i padded half cup-BH utstråler femininitet med et moderne blomstertrykk i duse puddertoner over en midnattsblå base. Laget i et behagelig, mykt stoff og franske blonder.
Kommer med både tai og high waist underdel.

D til I-kopp. XS-XXL underdel.

 

Undertøysserien Deauville i Silver Blue fra PrimaDonna

PrimaDonnas Deauville er en tre-delt bh med legendarisk passform og et elegant, luftig utseende. I høst er den å få i fargen Silver Blue. En dyp blåfarge med subtile aksenter der den har blitt brodert med tynn sølvtrå for en delikat, prikken-over-i-en finish.

Vi har BHen i størrelser fra C til I-kopp. Truser i string, tai, hipster og maxi fra 38 til 46.

 

Undertøysserien Love Note i safir blå fra Freya

Freyas moderne Love Note plunge-BH kommer i en nydelig safir-blå nyanse, heklet blomstermønster og detaljerte pynt. De lett polstrede koppene og dype utringningen skaper en rund, løftet form på bysten hos damer fra flere generasjoner.

Vi har BHen fra E til I-kopp. XS-XL i tai underdel.

 

Undertøysserien Selma i blått fra Anitas Rosa Faia

Undertøysserien Selma fra Rosa Faia, Anita, er denne sesongen å få i Patriot Blue. Selma lever delikat design og overbevisende funksjonalitet. Denne serien er sydd for å sikre stabilt hold hos større koppestørrelser. Samtidig gir de vakre dekorasjonene i stroppene og strassdetaljen på midtstykket en sjarmerende lyshet.

Vi har BHen i denne fargen fra E til H-kopp. Truser i 38 til 42.

 

Undertøysserien Matilda i fargen Unicorn fra Elomi

Elomi, Matilda – kommer snart

Få et glitrende tilskudd til undertøysskuffen med plunge-BHen Matilda. Den tre-delte koppen med sidestøtte gir perfekt form og hold, mens det lave midtstykket foran skaper en fin utringing uten å bygge opp bysten. Stroppene har en justerbar J-krok, slik at de kan krysses i ryggen. I høst kommer den i fargen Unicorn. Den har en mørkeblå grunnfarge, med stilfulle detaljer i flere pastellfarger.

Vi venter BHen fra G til K-kopp. Underdeler i M – XXXL.